TRUMPA, KAIP BIRŽELIO NAKTIS, APŽVALGA. 22-asis Vilniaus Legiono turas

Friday, June 3, 2022

TRUMPA, KAIP BIRŽELIO NAKTIS, APŽVALGA. 22-asis Vilniaus Legiono turas

Laukiau, laukiau įkvėpimo trečiadienio turui aprašyti, bet kaip neateina, taip neateina, todėl viskas bus trumpai ir konkrečiai.

Susirinko 15 smiginininkų. Pasidalinom į keturis pogrupius pagal reitingą, po du išeina. Žaidėm su dviguba pradžia ir dviguba pabaiga, todėl rezultatą sunku prognozuoti… Nauris buvo.

Iš pirmo pogrupio išėjo Gintaras Tumėnas, primetęs gyvą velnią visokių pasiekimų (180, 2x18, 19, -116), ir aš. Vygintas nusiminęs, nes trečias. Laimonas pralošė visus tris susitikimus 2-3.

Antram pogrupyje laimėjo Juozas Žuraulia ir Valdas Račys ( 17 ir B). Liudas Ž. – trečias, Lukas B. – sausas.

Trečiame pogrupyje Nauris ir Juozapas B. išėjo į tolimesnį etapą pagal legus, o nelaimėliu tapo Valdas Raudonius. Vitalijus liko be pergalių.

Ketvirtame pogrupyje siautėjo Lina sudaužiusi Kęstutį ir Giedrių. Kęstutis nugalėjo Giedrių.

Atkrintamosiose Gintaras T. sudaužė Kęstutį 3-0, Juozas Ž. analogiškai Juozapą B., aš strigdamas su atidarymais laimėjau prieš Liną 3-1, Valdas Račys nugalėjo Naurį 3-1.

Pusfinalyje Gintaras T. pralaimėdamas 0-2, išsisuko iš Juozo Ž. gniaužtų 3-2, aš pralaimėjau Valdui Račiui 2-3, nes Valdas labiau norėjo laimėt, todėl taip ir įvyko.

Mažajame finale su Juozu Ž. prisivarėm iki septinto lego, bet čia laimė nusišypsojo man 4-3.

Finale Gintaras nepagailėjo Valdo 4-1.

Facebook pamačiau Dariaus Labanausko, Mindaugo Barausko ir Kęstučio Žuko nuotrauką prieš išskrendant į PDC turus ir taip užsimaniau kažkur į užsienį… ir čia akis užkliuvo už Šarūno Šukaičio pasidalinto skelbimo, kad šį savaitgalį Augustave vyksta Lenkijos reitinginis turas. Štai tau ir užsienis! Ryt varau, parašysiu kaip seksis.

Geros Vasaros!*

Specialusis korespondentas A. Bigfish

*Šiame tekste išdėstyta asmeninė autoriaus nuomonė, kuri gali ir nesutapti su tikrove.