REMINISCENCIJA ( tarpt. žodž. žod.: neaiškus, miglotas prisiminimas, atgarsis)

Monday, October 10, 2022

REMINISCENCIJA ( tarpt. žodž. žod.: neaiškus, miglotas prisiminimas, atgarsis)

Užsisukau su visokiais malonesniais širdžiai reikaliukais, tai prie apžvalgos prisėdau tik dabar, todėl tas mandras anglosaksiškas pavadinimas, manau, labai tinka, nes jau tik miglotai prisimenu kas tą, jau tokį tolimą, trečiadienį nutiko. Ką gi, bandysiu šifruoti protokolus.

Susirinko nemažas žaidėjų būrelis. Aštuoniolika. Naujokai Alberta sir Karolis vėl pasirodė – šaunuoliai. Atėjo visiškas naujokas – Rokas. Labai gerai. Kadangi užšalo visi ežerai, tai “Darts Billiards” požemyje nušvito Gintaro Jarmalavičiaus saulė! O gal ne saulė ten buvo, na, bet kažkas apvalaus ir spindėjo… Vėl užsuko Martynas su Gerda ir prižadėjo niekur nedingti. Na ir aišku, kaip gi be Naurio!

Susiskirstėm į šešis pogrupius pagal reitingą. Mėnesio pradžia, tai kalėm su dviguba pradžia ir pabaiga – sunkiau prognozuojami reikalai… Išeina du.

Pirmame pogrupyje visi laimėjom po vieną mačą ir nelaimingiausiu liko Vygintas, nors ir uždarė gražiai nuo 139, bet pritrūko vieno vienintelio legučio. Mes su Gintaru T. judam toliau.

Antrame pogrupyje šėlo Arūnas Grikšas, sumetęs du kart po 180, nugalėjo abu varžovus atkaliai vienodais rezultatais 3-2. Valdas Račys sudaužė Naurį 3-0. Jeigu ką, tai Nauris anksti išvažiavo namo?

Lukas Bernatavičius sulupo ir Liudą Ž. 3-1 ir Paulių 3-2. Paulius sudraskė Liudą 3-0. Liudas turėjo laiko pasitreniruot.

Ketvirtame pogrupyje vis dar spindėjo Gintaras J., sudirbęs Valdą Raudonių 3-1 ir Kęstutį 3-0. Valdas nugalėjo Kęstutį 3-1.

Penktame pogrupyje, kaip ir reikėjo tikėtis, lyderiavo Martynas sausai suskaldęs Vytautą ir Albertą. Vytautas sudorojo Albertą 3-0. Albertas žadėjo daugiau treniruotis.

Karolis nelengvai išvargo dvi pergales po 3-2 prieš Gerdą ir Roką. Rokas pasistengė ir įveikė Gerdą 3-1.

Atkrintamosiose pirmą ratą žaidė tik išrinktieji. Rokas parodė, kad jis naujokas tik mūsų klube, bet ne smiginyje ir nugalėjo Paulių 3-2. Valdas Račys, gal kiek rimčiau pažiūrėjo į treniruotes ir gana užtikrintai aplošė Martyną 3-1. Aš laimėjau prieš Karolį 3-1, bet ne viskas buvo taip paprasta, kaip atrodo iš rezultato. Jei treniruosis, Karolis ateity dar ne vienam žaidėjui kels galvos sopulį. Valdas Raudonius eliminavo iš tolimesnių varžybų Vytautą 3-1.

Į tolimesnę kovą įsitraukė ir pogrupių lyderiai. Gintaras Tumėnas gana skaudžiai nudaužė Roką 3-0. Gintaras J. nepaliko šansų Valdui R. 3-0. Lukas B. nesusikaupė ir pralaimėjo man 1-3. Arūnas G. suvartė Valdą Raudonių 3-1.

Pusfinaliai Gintaras prieš Gintarą ir Arūnas prieš Arūną. Jaunystė nugalėjo: Gintaras T. pasispardė labiau, bet buvo priverstas pripažinti Gintaro J. viršų 2-3, mane Arūnas G. sudorojo 1-3. Tampa tradicija.

Žaidžiant dėl trečios vietos Gintarui T. jau pritrūko didesnių skaičių, o man jie netikėtai po truputį atsirado ir kovingas, permainingas mačas baigėsi mano pergale 4-2.

Finalas buvo aršus, susikirto vyrukai ne juokais, prireikė septinto lego ir jį išvargo Arūnas Grikšas 4-3. Sveikinimai nugalėtojui! Arūnai tą vakarą buvo stipresni😉

Tiek miglotų prisiminimų iš rūselio.*

Specialusis korespondentas A. Bigfish

*Šiame tekste išdėstyta asmeninė autoriaus nuomonė, kuri gali ir nesutapti su tikrove.